VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

 

Kellemes vendégház Debrecen központjában.

Vendégház Debrecen belvárosában

 

A VargaZ Apartman Debrecen központjában kínál szállást, így vendégeink számára szinte minden látnivaló és program elérhető egy pár lépéssel gyalog (korzó, Kossuth tér) vagy egy kis villamosozással (Nagyerdő).

 

 

Hogy segítsünk vendégházunk lakóinak tartalmassá tenni debreceni üdülésüket, összegyűjtöttünk itt néhány helyet, amit érdemes megnézni.

 

A korzó és a Kossuth tér Debrecen központjában van, az apartmantól néhány méterre. Itt található a Kossuth szobor, a Nagytemplom, a Kollégium illetve számos színvonalas étterem és üzlet is.

 

A Református Nagytemplom Debrecen központjában van. Számos történelmi esemény színhelye, napjainkban pedig nagyszabású, komolyzenei koncerteknek is helyet ad.

 

A Református Kollégium szintén jelentős kulturális és történelmi helyszín. A Nagytemplom mögött található.

 

A Kölcsey Központ a vendégháztól pár száz méterre van. Ez Debrecen legnagyobb szabadidő és Konferencia központja.

 

A Debreceni Nagyerdő egy természetvédelmi terület az apartmantól körülbelül 2 kilométerre. Van itt csónakázó tó, strand, élményfürdő, vidámpark, állatkert, termálfüdő, labdarúgó stradion, sportcsarnok, sok-sok növény és jó levegő.


A Debreceni Egyetem is kihagyhatatlan látnivalót kínál, klasszikus stílusú épületével és az előtte lévő park jellegzetes szökőkútjával, illetve szobraival.

 

A Fórumot pedig akkor ajánljuk, ha valaki egy igazán nagy bevásárlóközpontba is el szeretne látogatni, debreceni tartózkodása alatt. Apartmanjainktól néhány száz méterre található.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen