VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Édességfesztivál Debrecenben

2018.03.11. 00:17:14

Március 17-én, szombaton kezdődik és két napon át tart Debrecenben a negyedik Édességfesztivál a Debrecen Plázában. Csokoládékülönlegessége, torták, mézeskalácsok, lekvárok várják a vendégeket. Ezeken felül szörpök és sajtok is szerepelnek a kínálatban. A belépés díjtalan.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Esküvői Nyílt Nap Debrecenben

2017.01.16. 15:24:40

Az emberek életének egyik legfontosabb és vízválasztó eseménye a házasságkötés és ezzel új család alapításának kezdete.

 

Ennek szellemében Debrecenben Esküvői Nyílt Nap megrendezésére kerül sor a helyi Erdőspuszta Club Hotelben, január 22-én, vasárnap délelőtt 10 órai kezdettel.

 

Az esküvői kiállításon láthatják a vendégek a nagy eseményhez szükséges kellékeket. Kiemelve a menyasszonyi ruhákat, melyek nagy választéka áll a férjhezmenetelt tervező hölgyek rendelkezésére.

 

Az urak is a legszebb öltönyökből és minden szükséges kiegészítőkből választhatnak ezen a napon, hozzávetőlegesen este hat óráig.

 

Egy ilyen fontos eseményre, mely sokak számára egy egész életre szól, rendkívüli módon fel kell készülni és ehhez ez a kiállítás nagy segítséget nyújt.

 

Idén ötödik alkalommal vehetnek részt a vendégek ilyen jellegű eseményen.

 

Ezen a napon a város legkiemelkedőbb szolgáltatói mutatják be kínálatukat és meg lehet tekinteni a rendezvénytermeket is.

 

A napi programban szerepel a gasztronómia ízletes termékei, azaz az esküvői menü kóstolása. Ez főleg az ínyencek számára rendkívüli eseményt ígér, melyet ennek megfelelően komoly várakozás előz meg.

 

A rendezvény teljes programjára ingyenes lesz a belépés.

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen