VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Operaelőadások Debrecenben

2018.04.27. 11:50:37

Komolyzenei koncert lesz Debrecenben május 8-án, 19 óra 30 perces kezdettel a Kölcsey Központ Nagytermében. Felcsendülnek Beethoven zenéjének dallamai, majd a műsor második felében Bartók Béla szerzeményeinek hallgatása közben kapcsolódhat ki a közönség.

tovább...

---

Debreceni Pulykanapok

2018.04.24. 18:42:40

Május 4-én, pénteken kezdődik Debrecenben a Pulykanapok elnevezésű három napos fesztivál. A belvárosban a Kossuth-térről indulva elárusító pavilonok tömege biztosítja az ételeket és italokat, kézműves és ajándéktárgyakat, valamint több fellépő előadását láthatja a közönség.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Operaelőadások Debrecenben

2018.04.27. 11:50:37

A kulturális és szórakoztató programok egyik leglátogatottabb helye Debrecenben a Kölcsey Központ. Sok előadó művész és zenekar lépett itt fel az elmúlt évek folyamán és ezen a hagyományon nem is kíván változtatni a rendezőség a jövőben sem.

 

Május 8-án, kedden este fél nyolckor kezdődik a „Honvágy és beteljesülés" címet viselő komolyzenei koncert.

 

A műsor első részében Beethoven Esz-dúr zongoraversenyét, op 73 megkülönböztető elnevezéssel, hallgathatja meg a közönség.

 

Az előadásban közreműködnek a Debreceni Kodály Filharmonikusok. Zongorán kísér Roman Zaslavsky, vezényel Kovács László.

 

Beethovent nem kell bemutatni a komolyzene kedvelőinek. Nagyon sokan kedvelik művészi alkotásait. Sokak véleménye szerint igazán elmerülni csak a komolyzenében lehet, szemben a tánczenével, mely teljesen más jellegű kikapcsolódást biztosít.

 

Az est második részében Bartók Béla concertója csendül fel, szinte ellentéteként a műsor első részében hallgatott muzsikának. A híres zeneszerző még 1943-ban írta ezt a zenei remekművet, amikor amerikai illegalitásban élt.

 

Ez az alkotás különösen figyelmébe ajánlott mindenkinek, aki szereti ezt a fajta komolyzenét, mert képet kap a koncentrációs táborok szörnyű állapotáról, zenei stáció formájában.

 

A lelket megérintő és rendkívül karakteres zene csendül fel ezen a tavaszi estén.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen