VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Operaelőadások Debrecenben

2018.04.27. 11:50:37

Komolyzenei koncert lesz Debrecenben május 8-án, 19 óra 30 perces kezdettel a Kölcsey Központ Nagytermében. Felcsendülnek Beethoven zenéjének dallamai, majd a műsor második felében Bartók Béla szerzeményeinek hallgatása közben kapcsolódhat ki a közönség.

tovább...

---

Debreceni Pulykanapok

2018.04.24. 18:42:40

Május 4-én, pénteken kezdődik Debrecenben a Pulykanapok elnevezésű három napos fesztivál. A belvárosban a Kossuth-térről indulva elárusító pavilonok tömege biztosítja az ételeket és italokat, kézműves és ajándéktárgyakat, valamint több fellépő előadását láthatja a közönség.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Debreceni Pulykanapok

2018.04.24. 18:42:40

Debrecen városának nagy eseménye a 2003-tól évente megrendezésre kerülő Pulykanapok elnevezést viselő kulturális és gasztronómiai fesztivál.

 

Május 4-én, pénteken kezdődik és egészen vasárnap délutánig tart a vidám összejövetel. Az elmúlt években több tízezer ember fordult meg itt a belvárosban és a szervezők most is hasonló részvétellel számolnak.

 

Az első nap a Debreceni Zenekarok napja lesz. Fellép a Stadium, Dvitamin és az 50+ együttes, többek között, majd este fél kilenckor a Smith Rock Family zárja a programot.

 

A második napon, szombaton délelőtt 9 órakor főzőverseny kezdődik, melynek eredményhirdetésekor értékes nyeremények kerülnek átadásra. Fél egytől mazsorett bemutatót láthatnak a vendégek és több szórakoztató programot követően este fél kilenckor utcabál lesz.

 

A zárónapon is déli 12 órakor kezdődnek az események és az este hét órakor kezdődő koncertekkel zárul a fesztivál, itt fellép Charlie és az LGT is.

 

A Pulykanapok teljes időszaka alatt az ételek és italok nagy választéka biztosítja a látogatók kiváló szintű ellátását.

 

A kicsiknek változatos gyermekprogramok lesznek. Kézműves és ajándéktárgyak kirakodása is színesíti ezt a tavasz hétvégét.

 

A város főterén nagyszabású ebéd kerül megrendezésre cigányzene kísérettel.

 

A részvétel a teljes időszakra ingyenes.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen