VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Édességfesztivál Debrecenben

2018.03.11. 00:17:14

Március 17-én, szombaton kezdődik és két napon át tart Debrecenben a negyedik Édességfesztivál a Debrecen Plázában. Csokoládékülönlegessége, torták, mézeskalácsok, lekvárok várják a vendégeket. Ezeken felül szörpök és sajtok is szerepelnek a kínálatban. A belépés díjtalan.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Édességfesztivál Debrecenben

2018.03.11. 00:17:14

Az édességeket nem csak a gyerekek kedvelik, hanem a felnőttek egy része is szívesen fogyaszt csokoládét, tortát vagy éppen cukorkát.

 

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Debrecenben az Édességfesztivált. Március 17-én, szombaton kezdődik és két napon át tart a Debrecen Plázában ez a sokak által várt esemény.

 

A csokoládékból nagyon sok fajta különlegességet lehet készíteni és ennek a cukrászok nagy mesterei. Bon-bonok, torták, grillázsok, marcipánok, kézműves csokoládék és még sok más olyan jellegű édesség kerül majd a vendégek elé, amit néhányan még talán nem is láttak.

 

A cukrászművészet remekeit vonultatják fel a készítők, színes fantáziával és kiváló szaktudással. Az igazi ínyencek megtalálhatják itt a számukra legízletesebb édességeket és számos különleges meglepetésről is gondoskodnak a szervezők.

 

Nem csak az édességek körül forog majd ez a hétvége. Mézek, lekvárok, tea különlegességek, cukor és glutén mentes édességek, mézeskalácsok, házi sütemények és hasonló, desszert jellegű csemegék is várják a látogatókat, akik szörpöket is találhatnak a bőséges kínálatban.

 

Az említett édességeken és más termékeken kívül több féle sajt is lesz a fesztivál kínálatában.

 

A kellemes eseményre sok családot várnak a szervezők. Belépődíjat nem kell fizetni.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen