VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Főnix Fitt Debrecenben

2018.01.05. 21:52:15

Január 13-án, szombaton kerül sor Debrecenben a testmozgást elősegítő Fitt Napra, a Főnix Sportcsarnokban. A színpadon Sifter Tímea és csapata, valamint Béres Alexandra és Katus Attila irányítja majd a testmozgást. A felállított standokon életmód és egészségmegőrző tanácsadás lesz.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Főnix Fitt Debrecenben

2018.01.05. 21:52:15

Az újévet is legalább annyira fitten és egészséges életmóddal kell kezdeni, ahogyan az óévet magunk mögött hagytuk. Ennek érdekében január 13-án, szombaton rendezik meg a Főnix Sportcsarnokban a „Sportolj Debrecen" program keretein belül a Főnix Fitt Napot, melyre várják szinte valamennyi korosztály testmozgásra vágyó tagját.

 

A sportot most kezdőknek ugyanúgy ajánlják ezt a programot, mint a rendszeresen sportoló családoknak.

 

A megfelelő mennyiségű és minőségű testmozgás, torna, rendkívüli fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, és erre ezen az összejövetelen lesz lehetőség.

 

Ez lesz a második alkalom Debrecenben, hogy ilyen jellegű eseményre sor kerül.

 

A felállított nagyszínpadon híres sportemberek fogják irányítani a testmozgás folyamatát, alaposan megizzasztva és kellemesen kifárasztva a vendégeket.

 

Itt lesz Béres Alexandra, valamint Sifter Tímea és csapata is, akiket nagyon jól ismer a hazai közönség eddigi díjaik alapján is. Ők képviselik majd a női vonalat, míg a férfiak részére Katus Attila tartja majd a tornaórát.

 

A színpadi események mellett a felállított standokon életmód tanácsadás és egészségügyi szűrőprogramok, valamint szakmai tanácsadás lesz, többek között. A legnépszerűbb fitneszklubok főszereplése emeli majd tovább az összejövetel színvonalát.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen