VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Horgász-vadász Expo Debrecenben.

2018.02.17. 12:48:40

Február 24-én, szombaton két napos Horgász-vadász Expo lesz megrendezve Debrecenben, a Plázában. A vadászat és horgászat főbb eszközei mellett a kiegészítő tartozékok nagy választékát is láthatják és meg is vásárolhatják a látogatók. Ezen felül szórakoztató programok is várják a vendégeket.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Bereczki Zoltán koncertje Debrecenben

2017.12.02. 15:59:31

Debrecen városában eddig sok neves előadó művész és zenekar megfordult, jelentős sikert aratva. A december hónap azzal indul, hogy egy népszerű énekes, Bereczki Zoltán tesz eleget a város meghívásának és a Lovardában ad élőzenekaros nagykoncertet.

 

Hetedikén, csütörtökön kezdődik az előadás, este hét órakor. A műsor címe: Szenvedély. Vendég előadó is lesz ezen az estén, Berki Artúr személyében.

 

Bereczki Zoltán pályafutása 1999-ben kezdődött. 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskolán. Három évvel később producerként dolgozott és ebben a szakmai körben sem vallott szégyent.

 

Több, mint húsz zenés színházi darabban szerepelt, köztük a „Nyomorultak" című musical egyik aktív résztvevője volt a Madách Színházban. Ennél is több szinkronszerepben mutatta meg tehetségét. Filmszerepei sem elhanyagolhatóak.

 

Négy éve megnyerte a Tv „Sztárban sztár" című előadói versenyét. Gyakran láthatták a nézők a képernyőn. Több zenei díjat és elismerést vehetett át az elmúlt évek során, köztük a Fonogram-díjat is 2009-ben. Műfaja a pop és a musical.

 

Ezen az estén az ismert és közkedvelt dalok csendülnek majd fel, melyek népszerűvé tették a közönség körében.

 

A koncertre belépőjegyeket 4.500 Ft-tól egészen 5.500 Ft-os árig lehet váltani.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen