VargaZ Apartman - Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől néhány lépésre - 06 30 978 - 3590

---

Édességfesztivál Debrecenben

2018.03.11. 00:17:14

Március 17-én, szombaton kezdődik és két napon át tart Debrecenben a negyedik Édességfesztivál a Debrecen Plázában. Csokoládékülönlegessége, torták, mézeskalácsok, lekvárok várják a vendégeket. Ezeken felül szörpök és sajtok is szerepelnek a kínálatban. A belépés díjtalan.

tovább...

---

Program ajánló I. - Hortobágy

2013.09.23. 22:41:46

Szállás Debrecen szívében, a Vargaz Apartman egyik vendégházában. Délelőtt séta a belvárosban, majd kirándulás a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba. Egy tökéletes nap, aktív pihenéssel.

tovább...

---

SZÉP kártya elfogadó szállás Debrecen

2013.09.10. 00:01:52

A Vargaz Apartman vendégei részére Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

tovább...

---

Olcsó szállás a központban

Apartmanjaink Debrecen központjától néhány lépésre kínálnak szállást. Négy vagy több fő részére történő foglalás esetén a szállás ára mindössze 3000Ft/fő/éj. Egy fő részére 6000Ft/apartman/éj.

tovább...

Dés László koncert Debrecenben

2017.11.14. 09:42:52

Debrecen városa több neves művészt hívott meg az elmúlt időszakban és ez folytatódik ősszel is. November 21-én, kedden érkezik a civis városba Dés László, hogy megtartsa koncertjét a Kölcsey Központban este hét órai kezdettel.

 

A művész pályafutása 1974-ben kezdődött. Az eltelt 43 év alatt a dzsessz műfajának kiváló művelőjeként ismerte meg a zenekedvelő közönség.

 

Nem csak, mint énekes előadóművész, hanem hangszerein való kiváló játéka és zeneszerzői mivolta miatt is kiemelkedik a hazai muzikális élet nagyjai közül.

 

Az évtizedek folyamán nagyon sok zenei díjat, elismerést, valamint állami kitüntetést is átvehetett, munkája elismeréséül. Ezek közül a legértékesebbnek mondhatjuk a 2007-ben megkapott Kossuth-díjat. Több album megjelenése is fémjelezte tudását. A kritikusok és a szakma is tiszteli Dés Lászlót, aki ezen az estén vendég fellépőt is hoz magával, Tóth Vera személyében.

 

Az énekesnővel már többször dolgozott együtt különböző jazz formátumú előadásokban.

 

Ezen az estén a saját dalait adja elő, melyek a popzene kategóriában váltak népszerűvé, de elhangzanak majd új dalok is, elsősorban filmzenei alkotások közül válogatva.

 

Az előadásra belépőjegyeket 5.990 Ft-os ártól 6.990 Ft-os összegig lehet váltani.

 

Mobil nézet|Honlapkészítés Debrecen